Subscribe via RSS Feed

Дејвид Boulanger

David Boulanger

Дејвид Boulanger
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз
СПОНЗОРИ: Никој
ВОЗРАСТ: 44
Место на живеење: Санта Круз
По потекло од: Франција
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Backloop
Омилена Суводол: Автомобил, MANAWA, Hookipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 29
МОТО: "Колку повеќе знаете, толку помалку ви треба "Абориџините велејќи