Subscribe via RSS Feed

Дејвид Troup

David Troup

Дејвид Troup
ПОДЕЛБА: Аматерски & Мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: AWT Maui
СПОНЗОРИ: Xensr
ВОЗРАСТ: 45
Место на живеење: Green Bay, Wisconsin
По потекло од:
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Not going on the rocks
Омилена Суводол: Two Rivers, Wi
ГОДИНИ сурфање на ветер: 34
МОТО: Оди големи или си одам дома