Subscribe via RSS Feed

Colby Dreri

Colby Deer

Colby Dreri
DIVISION: Masters, Amateurs, Mjeshtret e mëdhenj
NGJARJE REGJISTRUAR: Lumi pistoletë
SPONZORET: Gruaja dhe fëmijët
MOSHA: 56
Qytetin e lindjes: Kreshtë Butte, Kolorado
Fillimisht nga: Ohio
MOVE FAVORITE: Loop Mbrapa
SPOT FAVORITE: Sabastion Cape, Shtëpi në Blue Mesa
VJET rrëshqitje në ajër:27
Motoja:Çfarë një ditë, çfarë është një ëndërr, çfarë një bllokim……..