Subscribe via RSS Feed

Крис Фримен

Chris Freeman

Крис Фримен
ПОДЕЛБА: Про Мажите
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ:
Санта Круз, Пиштол реката, Мексико, Hatteras & Мауи
СПОНЗОРИ: Топла плови Мауи, Black Project Fins, Angulo Custom Boards, Kanaha Kai Maui
ВОЗРАСТ: 36
Место на живеење: Хаику
По потекло од: Велика Британија
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Goiter
Омилена Суводол: Ho'okipa & Horton (on the Gower in Wales)
ГОДИНИ сурфање на ветер: 30