Subscribe via RSS Feed

Атила Теодор

Attila Tivadar

Атила Теодор
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз, Пиштол реката
СПОНЗОРИ: Privateer
ВОЗРАСТ: Old enough
Место на живеење: Ptown, CA
По потекло од: A can
Омилена ДВИЖЕЊЕ: The check mate
Омилена Суводол: On a freight train
ГОДИНИ сурфање на ветер: Yes
МОТО: Never in doubt