Subscribe via RSS Feed

Andrea Franchini

Andrea Franchini

ANDREA FRANCHINI
ПОДЕЛБА: Про
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Aloha Класик
СПОНЗОРИ: Tabou Gaastra Maverx AL360 MFC
ВОЗРАСТ: 27
Место на живеење: Bordighera
По потекло од: Италија
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Back Loop, Воздушната
Омилена Суводол: Ho'okipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 16
МОТО: Sailing Fast or Go Home