Subscribe via RSS Feed

Andrea Della Роса

Andrea Della Rosa

Andrea Della Роса
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз, Пиштол реката
СПОНЗОРИ: Surf Paradise shop
ВОЗРАСТ: 41
Место на живеење: Парови
По потекло од: Italia
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Aerial top turn
Омилена Суводол: Ho'okipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 31
МОТО: Open your heart to the world