Subscribe via RSS Feed

Alizée Roy-Bergeron

Alizée Roy-Bergeron

Alizée Roy-Bergeron
ПОДЕЛБА: Младински & Жени
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Aloha Класик
СПОНЗОРИ: Врие, Sailboard Maui and dad
ВОЗРАСТ: 17
Место на живеење: Квебек Сити
По потекло од: Квебек Сити
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Front
Омилена Суводол: Hookipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 7
МОТО: Do what you want in life!