Subscribe via RSS Feed

Alex McKirgan

Alex McKirgan

DIVISION: Amateur dhe Rinia
NGJARJE REGJISTRUAR: San Carlos
SPONZORET: 2xs
MOSHA: 15
Qytetin e lindjes: Chichester, Britani e Madhe
Fillimisht nga: Hong Kong
MOVE FAVORITE: Loop Forward
SPOT FAVORITE: Ho’okipa , Punta San Carlos
VJET rrëshqitje në ajër: 10
Motoja: Dhimbja është vetëm e përkohshme!