Subscribe via RSS Feed

Alex McKirgan

Alex McKirgan

ПОДЕЛБА: Amateur and Youth
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Сан Карлос
СПОНЗОРИ: 2xs
ВОЗРАСТ: 15
Место на живеење: Chichester, Велика Британија
По потекло од: Hong Kong
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Forward loop
Омилена Суводол: Ho'okipa , Punta San Carlos
ГОДИНИ сурфање на ветер: 10
МОТО: Pain is only temporary!