Subscribe via RSS Feed

Adrien Hildebrandt

Adrien Hildebrandt

Adrien Hildebrandt
ПОДЕЛБА: Аматери
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Aloha classic
СПОНЗОРИ:
ВОЗРАСТ: 23
Место на живеење: Verbier, Швајцарија
По потекло од: Швајцарија
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Shaka
Омилена Суводол: Geneva lake, Швајцарија
ГОДИНИ сурфање на ветер: 15
МОТО: Се забавуваат!