Subscribe via RSS Feed

Ксавиер Ферла

Xavier Ferlet

Ксавиер Ферла
САИЛ БРОЈ: БИХ- 451
ПОДЕЛА: Мајстори , Формула – Слалом
СПОНЗОРИ: Десна страна брода, Неилприде, Одбор Висе, 101 Сурф Спорт.
ДОБА: 46
Хометовн: Санта Цларита – ЦА
Пореклом из: Нант – Француска
Омиљено место: Сан Францисцо Баи, Беркли, Белмонт Схоре.
ГОДИНА Даска за варење: 36