Subscribe via RSS Feed

Xavier Ferla

Xavier Ferlet

Xavier Ferla
Плови БРОЈ: GBR- 451
ПОДЕЛБА: Мајстори , Формула – Слалом
СПОНЗОРИ: Десниот бок, Neilpryde, Одбор Мудриот, 101 Сурфаш Спорт.
ВОЗРАСТ: 46
Место на живеење: Санта Clarita – CA
По потекло од: Нант – Франција
Омилена Суводол: Заливот на Сан Франциско, Беркли, Белмонт Шор.
ГОДИНИ сурфање на ветер: 36