Subscribe via RSS Feed

Tammy Bockius

Tammy Bockius

Tamara (Sitë) Bockius
DIVISION: Womens hapur dhe Masters
SPONZORET: Maui Niset, Art karboni, Fins Dakine dhe tektonike
MOSHA: 46
Qytetin e lindjes: Haiku, Maui
Fillimisht nga: St.Thomas, U.S.Virgin Ishujt
SPOT FAVORITE: Kanaha, Maui
VJET rrëshqitje në ajër: 32 yrs.
Motoja: “Lundrojnë Strong!”