Subscribe via RSS Feed

Jordan Reid

Jordan Reid

Jordan Reid
DIVISION: Slalom, Freestyle
NGJARJE REGJISTRUAR: Santa Cruz, Lumi pistoletë, SHBA Shtetasit, Hatteras, San Carlos, Maui Makani
SPONZORET: Dakine, RRD
MOSHA: 19
Qytetin e lindjes: Pleasanton, Kaliforni
Fillimisht nga: Pleasanton, Kaliforni
MOVE FAVORITE: Shaka dhe të mëdha ajrore
SPOT FAVORITE: Maui dhe të tjerët shumë tek lista
VJET rrëshqitje në ajër: 11
Motoja: Dërgoje ...