Subscribe via RSS Feed

Јордан Рид

Jordan Reid

Јордан Рид
ПОДЕЛБА: Слалом, Слободен стил
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз, Пиштол реката, САД државјани, Hatteras, Сан Карлос, Мауи Makani
СПОНЗОРИ: Dakine, RRD
ВОЗРАСТ: 19
Место на живеење: PLEASANTON, Калифорнија
По потекло од: PLEASANTON, Калифорнија
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Shaka и голема воздух
Омилена Суводол: Мауи и многу други на листата
ГОДИНИ сурфање на ветер: 11
МОТО: Испрати ...