Subscribe via RSS Feed

Zane Швајцер

Zane Schweitzer

Zane Швајцер
ПОДЕЛБА: Про
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Мауи
СПОНЗОРИ: Десниот бок, Северна плови, Мауи Џим Очила за сонце, Dakine, Watermanns сончање, Значи Линија перки, PowerBalance, Genr8
ВОЗРАСТ: 18
Место на живеење: WESTSIDE на Мауи, Хаваи
По потекло од: Роден и израснат на Мауи
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Пета завртки / Јамка
Омилена Суводол: Среќен OPU, Hookipa, Ветерници
ГОДИНИ сурфање на ветер: 8
МОТО: Живеат животот во потполност!