Subscribe via RSS Feed

Yasuhito Ogasawara

Yasuhito Ogasawara

Yasuhito Ogasawara
ПОДЕЛБА: Мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Makani Класик
СПОНЗОРИ: Само
ВОЗРАСТ: 49
Место на живеење: Парови ,Мауи
По потекло од: Јапонија
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Надвор од рипувате
Омилена Суводол: Ho'okipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 31