Subscribe via RSS Feed

Vince armatosur

Vince Armato

 
Vince armatosur
DIVISION: Amator
NGJARJE REGJISTRUAR: Santa Cruz, Lumi pistoletë, Maui Makani
SPONZORET: Naish
MOSHA: 31
Qytetin e lindjes: Makawao, HI
Fillimisht nga: Santa Cruz, CA
MOVE FAVORITE: Goditur buzën në sekondën e fundit të mundshme dhe duke shpresuar se unë të bëjë atë.
SPOT FAVORITE: TOP SECRET, (Më vjen keq)
VJET rrëshqitje në ajër: 3+
Motoja: Go aq e vështirë si ju mund të.