Subscribe via RSS Feed

Винс Armato

Vince Armato

 
Винс Armato
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз, Пиштол реката, Мауи Makani
СПОНЗОРИ: Naish
ВОЗРАСТ: 31
Место на живеење: MAKAWAO, HI
По потекло од: Санта Круз, CA
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Притискање на усна на последниот можен втор и надевајќи се дека јас го направи.
Омилена Суводол: ТАЈНА, (Жал)
ГОДИНИ сурфање на ветер: 3+
МОТО: Одиме толку тешко како што може.