Subscribe via RSS Feed

Тони Litke

Tony Litke

 
Тони Litke
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз
СПОНЗОРИ: Cheap Beer
ВОЗРАСТ: 29
Место на живеење: Победа, П.н.е.
По потекло од: Ванкувер, П.н.е.
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Getting Douched!
Омилена Суводол: Cape Sebastion
ГОДИНИ сурфање на ветер: 3
МОТО: This spot looks sharky