Subscribe via RSS Feed

Tom Garcia

Tom Garcia

Tom Garcia
DIVISION: Amatorë dhe mastera
NGJARJE REGJISTRUAR: Maui Makani Classic
SPONZORET: Claudia gruaja ime e bukur
MOSHA: 55
Qytetin e lindjes: Makawao, Hi.
Fillimisht nga:N.Y.C.
MOVE FAVORITE: Arials
SPOT FAVORITE: Ho’okipa
VJET rrëshqitje në ajër: 25
Motoja: Jeta është e shkurtër, kështu që të përpiqet për ta bërë atë të ëmbël!