Subscribe via RSS Feed

Том Гарсија

Tom Garcia

Том Гарсија
ПОДЕЛБА: Аматери и мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Мауи Makani Класик
СПОНЗОРИ: Claudia мојата прекрасна сопруга
ВОЗРАСТ: 55
Место на живеење: MAKAWAO, Здраво.
По потекло од:N.Y.C.
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Arials
Омилена Суводол: Ho'okipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 25
МОТО: Животот е краток, па се обидуваат да се направи тоа слатка!