Subscribe via RSS Feed

Томас Poore

Thomas Poore

 
Томас Poore
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз
СПОНЗОРИ: Gaastra, Tabou, Nolimitz, Dakine
ВОЗРАСТ: 25
Место на живеење: Санта Круз
По потекло од: Санта Круз
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Back loop
Омилена Суводол: Сртот, Central California,
ГОДИНИ сурфање на ветер: 16