Subscribe via RSS Feed

ТЕМ Gronquist

Tem Gronquist


ТЕМ Gronquist
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Пиштол, Санта Круз, Мауи
СПОНЗОРИ: Џоан, Audrey, и Сиера (семејство фан клуб)
ВОЗРАСТ: 45
Место на живеење: Санта Барбара
По потекло од:
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Пиштол височината
Омилена Суводол: Jalama, Исла Виста, Сан Карлос
ГОДИНИ сурфање на ветер: 21
МОТО: "Губи златното сонце, изгуби златното сонце, Ве молиме да блесне долу на мене ... "-Сиера, возраст 5