Subscribe via RSS Feed

Татјана Хауард

Tatiana Howard

Татјана Хауард
ПОДЕЛБА: Жени
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Сите спортови
СПОНЗОРИ: Dakine, Matiko, Neilpryde Мауи, Cabrinha, Kaenon, GoPro, +H20, Kialoa, Мауи Ултра До
ВОЗРАСТ: 25
Место на живеење: Хаику
По потекло од: Мауи
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Бран
Омилена Суводол: Ho'okipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 10!
МОТО: Живеат, Сакам, Се смееш, Сурфаат!♥