Subscribe via RSS Feed

Tamara Bockius

Tamara Bockius

Tamara Bockius
ПОДЕЛБА: Жени
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Мауи
СПОНЗОРИ: Мауи плови, Dakine, Јаглерод уметност одбори
ВОЗРАСТ: 46
Место на живеење: Хаику, Мауи
По потекло од: St.Thomas, U.S. Девствени Острови
Омилена ДВИЖЕЊЕ: добивање да плови по цел ден…
Омилена Суводол: Север брегот на Мауи
ГОДИНИ сурфање на ветер: 32
МОТО: Плови силна…