Subscribe via RSS Feed

Свен Зедлицк

Sven Zedlick

Свен Зедлицк
ПОДЕЛА: Велики Мајстор и Аматерски
РЕГИСТРОВАНЕ ДОГАЂАЈИ: Мауи Макани Цлассиц
СПОНЗОРИ: Ме
ДОБА: 59
Хометовн: Рацебург / Немачка
Пореклом из: Рацебург / Немачка
ОМИЉЕНА ПОТЕЗ: Суво један
Омиљено место: Канаха Упперс
ГОДИНА Даска за варење: 33
МОТО: Забавите се!