Subscribe via RSS Feed

Sven Zedlick

Sven Zedlick

Sven Zedlick
DIVISION: Grand Master dhe Amateur
NGJARJE REGJISTRUAR: Maui Makani Classic
SPONZORET: Mua
MOSHA: 59
Qytetin e lindjes: Ratzeburg/Germany
Fillimisht nga: Ratzeburg/Germany
MOVE FAVORITE: Një një e thatë
SPOT FAVORITE: Kanaha uppers
VJET rrëshqitje në ajër: 33
Motoja: Have Fun!