Subscribe via RSS Feed

Свен Zedlick

Sven Zedlick

Свен Zedlick
ПОДЕЛБА: Големиот мајстор и Аматерска
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Мауи Makani Класик
СПОНЗОРИ: Ме
ВОЗРАСТ: 59
Место на живеење: Ratzeburg/Germany
По потекло од: Ratzeburg/Germany
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Сув
Омилена Суводол: Kanaha горен дел
ГОДИНИ сурфање на ветер: 33
МОТО: Забавувајте!