Subscribe via RSS Feed

Shawna Cropas

Shawna Cropas

Shawna Cropas
DIVISION: Gratë
NGJARJE REGJISTRUAR: Maui Makani Classic
SPONZORET: Neil Pryde Maui, JP-AUSTRALIA, Eyewear Kaenon
MOSHA: 39
Qytetin e lindjes: Maui
Fillimisht nga: Vancouver, Kanadë
MOVE FAVORITE: Vetëm hipur valët dhe të kesh kënaqësi.
SPOT FAVORITE: Brandon Bay, Irlandë & Ho’okipa
VJET rrëshqitje në ajër: 15 vjet
Motoja: Dashuria dhe gëzojnë!