Subscribe via RSS Feed

Shawna Cropas

Shawna Cropas

Shawna Cropas
ПОДЕЛБА: Жени
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Мауи Makani Класик
СПОНЗОРИ: Нил Pryde Мауи, ЈП-АВСТРАЛИЈА, Kaenon eyewear
ВОЗРАСТ: 39
Место на живеење: Мауи
По потекло од: Ванкувер, Канада
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Само јавањето бранови и се забавувате.
Омилена Суводол: Брендон Беј, Ирска & Ho'okipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 15 години
МОТО: Љубов и уживаат!