Subscribe via RSS Feed

Шон Aiken

Sean Aiken

 
Шон Aiken
ПОДЕЛБА: Експерт
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз, Пиштол реката
СПОНЗОРИ: Naish, Четири, Чинок, Nolimitz
ВОЗРАСТ: Older than the hills
Место на живеење: Hood River
По потекло од: The womb
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Getting up in the morning
Омилена Суводол: Earth
ГОДИНИ сурфање на ветер: That would be 32
МОТО: Живеат вашите соништа.