Subscribe via RSS Feed

Рајан Getchis

Ryan Getchis

 
Рајан Getchis
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Пиштол реката
СПОНЗОРИ: слободен агент
ВОЗРАСТ: 36
Место на живеење: Мистик, КТ
По потекло од: Џерси момче
Омилена ДВИЖЕЊЕ: се префрлат став еднорачни главата натопи
Омилена Суводол: Затајување карпите на не толку тајната пауза во Род Ајленд
ГОДИНИ сурфање на ветер: 25
МОТО: Тоа е само вода?