Subscribe via RSS Feed

Рајан Allderman

Ryan Allderman

Рајан Allderman
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Пиштол реката
СПОНЗОРИ: Никој
ВОЗРАСТ: Не се премногу стари за да научат да backloop
Место на живеење: Ванкувер, Канада
По потекло од: Кејп Таун
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Јавањето бранови
Омилена Суводол: Кејп Таун
ГОДИНИ сурфање на ветер: Многу повеќе од мојот дното врти би навестиле
МОТО: Мора да одам, тоа е ветровито.