Subscribe via RSS Feed

Russ Faurot

Russ Faurot

Russ Faurot
DIVISION: Pro
NGJARJE REGJISTRUAR: Cape Verde, Santa Cruz, Pistoletë, Peru, Rënie, Hatteras, Maui
SPONZORET: Niset Ezzy, OES, Dakine, Fins Zi projektit, Chinook
MOSHA: 32
Qytetin e lindjes: Paia, HI
Fillimisht nga: Lawrence, KS
MOVE FAVORITE: Backloop
SPOT FAVORITE: Kuau
VJET rrëshqitje në ajër: 19
Motoja: Qëndroni aktiv, të qëndrojnë të shëndetshme, dhe për të mbajtur rrëshqitje në ajër.