Subscribe via RSS Feed

Рас Faurot

Russ Faurot

Рас Faurot
ПОДЕЛБА: Про
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Зелено'ртски Острови, Санта Круз, Пиштол, Перу, Опаѓа, Hatteras, Мауи
СПОНЗОРИ: Ezzy плови, OES, Dakine, Black Project Fins, Чинок
ВОЗРАСТ: 32
Место на живеење: Парови, HI
По потекло од: Лоренс, К.С.
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Backloop
Омилена Суводол: Kuau
ГОДИНИ сурфање на ветер: 19
МОТО: Останат активни, бидете здрави, и да ја задржите сурфање на ветер.