Subscribe via RSS Feed

Dëshironi Bartholdi

Royn Bartholdi

 
Dëshironi Bartholdi
DIVISION: Masters
NGJARJE REGJISTRUAR: Santa Cruz, Lumi pistoletë, San Carlos, Hatteras, Maui
SPONZORET: RRD, Sails Loft, Chinook, Nolimitz, Dakine, Wetsuits Promovimi
MOSHA: 52
Qytetin e lindjes: Hood River
Fillimisht nga: Minnesota
MOVE FAVORITE: Fus atë
SPOT FAVORITE: Gnarloo (Australi), Wall (E ngrënë me babëzi)
VJET rrëshqitje në ajër: 19
Motoja: "Dyshimet tona janë tradhtarë, Dhe na bëjnë të humbasin mira ne shpesh mund të fitojë, Nga frika për përpjekje. "