Subscribe via RSS Feed

Сакате Bartholdi

Royn Bartholdi

 
Сакате Bartholdi
ПОДЕЛБА: Мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз, Пиштол реката, Сан Карлос, Hatteras, Мауи
СПОНЗОРИ: RRD, The Loft Sails, Чинок, Nolimitz, Dakine, Promotion Wetsuits
ВОЗРАСТ: 52
Место на живеење: Hood River
По потекло од: Minnesota
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Бутам него
Омилена Суводол: Gnarloo (Австралија), На ѕид (Gorge)
ГОДИНИ сурфање на ветер: 19
МОТО: “Our doubts are traitors, And make us lose the good we oft might win, By fearing to attempt.”