Subscribe via RSS Feed

Роџер Расмусен

Roger Rasmussen

 
Роџер Расмусен
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз, Пиштол реката
СПОНЗОРИ: не е спонзориран
ВОЗРАСТ: 42
Место на живеење: Порт Orford
По потекло од: Вашингтон членка
Омилена ДВИЖЕЊЕ: А моќни врвот на кривина
Омилена Суводол: Cape Sebastian
ГОДИНИ сурфање на ветер: 19
МОТО: Висок booms, лабава нога ремени.