Subscribe via RSS Feed

Роби Свифт

Robby Swift

Роби Свифт
ПОДЕЛБА: Про
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Мауи
СПОНЗОРИ: NeilPryde, ЈП, Мистик, Чиле Брановите, Мауи Ултра До, Величаат
ВОЗРАСТ: 28
Место на живеење: Sprecklesville, Мауи
По потекло од: Maidstone, Велика Британија
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Сите од нив!! haaha. Ми се допаѓа 360-ти, goiters, pushloop напред, двојки.
Омилена Суводол: Понта preta / Topocalma / О 'okipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 25
МОТО: Живеат секој ден како да е вашиот последен!