Subscribe via RSS Feed

Роб Фанк

Rob Funk

Роб Фанк
ПОДЕЛБА: Мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Мауи Makani Класик
СПОНЗОРИ: Naish, Лепчиња Ко.
ВОЗРАСТ: 54
Место на живеење: Парови, Мауи, Здраво.
По потекло од: Вила Парк, Ca
Омилена ДВИЖЕЊЕ: waveriding
Омилена Суводол: Ho'okipa
ГОДИНИ сурфање на ветер: 34 години
МОТО: Никогаш не имале лош ден во мојот живот !