Subscribe via RSS Feed

Rob, kjo

Rob Dies

 
Rob, kjo
DIVISION: Amator
NGJARJE REGJISTRUAR: Lumi pistoletë
SPONZORET: Erërat Big, Anë e djathtë e përparme, Naish
MOSHA: 36
Qytetin e lindjes: Çimento portland, OSE
Fillimisht nga: Vancouver, BC
MOVE FAVORITE: Një duar cavitation fin rrëshqitje frymëzuar nga vëllezërit Simonit & Sven
SPOT FAVORITE: Kudo me erë dhe ujë
VJET rrëshqitje në ajër: 15 vjet apo më shumë
Motoja: Parashikimi i duket e mirë.