Subscribe via RSS Feed

Роб, оваа

Rob Dies

 
Роб, оваа
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Пиштол реката
СПОНЗОРИ: Биг ветрови, Десниот бок, Naish
ВОЗРАСТ: 36
Место на живеење: Портланд, ИЛИ
По потекло од: Ванкувер, П.н.е.
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Еднорачни перка кавитација слајд инспириран од браќата Симон & Sven
Омилена Суводол: Насекаде со ветер и вода
ГОДИНИ сурфање на ветер: 15 години или така
МОТО: Прогнозата изгледа добро.