Subscribe via RSS Feed

Трска Нелсон

Reed Nelson

Трска Нелсон
ПОДЕЛБА: Големите мајстори, Аматери
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Санта Круз
СПОНЗОРИ:
ВОЗРАСТ: 55
Место на живеење: Санта Круз
По потекло од: Moraga, CA
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Напред
Омилена Суводол: Waddell Крик
ГОДИНИ сурфање на ветер: 41
МОТО: Трчаат сон