Subscribe via RSS Feed

Randy Kashino

Randy Kashino

 
Randy Kashino
DIVISION: Masters
NGJARJE REGJISTRUAR: Lumi pistoletë
SPONZORET: Jo Sponsorizuar. Ride Quatro Sailworks dhe veshje
MOSHA: 57
Qytetin e lindjes: Fitore, Para erës sonë, Kanadë
Fillimisht nga: Fitore, Para erës sonë, Kanadë
MOVE FAVORITE: Gdhendje 360
SPOT FAVORITE: Nitinat, Kanaha, Sprecks, Rezervuar për shumëzimin e peshkut, Jeri, Normë
VJET rrëshqitje në ajër: 23
Motoja: Shihemi në Beach!