Subscribe via RSS Feed

Ренди Kashino

Randy Kashino

 
Ренди Kashino
ПОДЕЛБА: Мајстори
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Пиштол реката
СПОНЗОРИ: Не Спонзорирано. Вози Quatro и Sailworks опрема
ВОЗРАСТ: 57
Место на живеење: Победа, B.C., Канада
По потекло од: Победа, B.C., Канада
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Резба 360
Омилена Суводол: Nitinat, Kanaha, Sprecks, Мрестилиште, Jeri, Тарифа
ГОДИНИ сурфање на ветер: 23
МОТО: Те видат на плажа!