Subscribe via RSS Feed

Ралф Мур

Ralph Moore

Ралф Мур
ПОДЕЛБА: Аматерски
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: Hatteras
СПОНЗОРИ: nill
ВОЗРАСТ: 34
Место на живеење: Соединетите, Соединетите Американски Држави
По потекло од: Chadbourn, Соединетите Американски Држави
Омилена ДВИЖЕЊЕ: helitack
Омилена Суводол: FRISCO, Соединетите Американски Држави
ГОДИНИ сурфање на ветер: 5
МОТО: Оној кој што знае најдобро знае колку малку знае. (T.J.)