Subscribe via RSS Feed

Фил Soltysiak

Phil Soltysiak

Филип Soltysiak
ПОДЕЛБА: Про
РЕГИСТРИРАНА НАСТАНИ: AWT Кејп Hatteras
СПОНЗОРИ: Sailworks, Десниот бок, Dakine, Рационализација, Camaro, Makani Fins
ВОЗРАСТ: 25
Место на живеење: Маркам
По потекло од: Маркам
Омилена ДВИЖЕЊЕ: Коно
Омилена Суводол: Jericoacoara, Бразил
ГОДИНИ сурфање на ветер: 15
МОТО: Се забавуваат.