Subscribe via RSS Feed

Peter Tsetsekos

Peter Tsetsekos

Ndarje:Profesionale dhe Rinia
Ngjarjet e regjistruar:Kepi ​​Hatteras Vala Jam
Sponsorët:Flisvos Windsurfing dhe Nixon USA
Moshë:17
Vendlindja: Devon, Pennsylvania
Fillimisht nga: Neo Psikiko, Greqi
Leviz Favorite: Bodydrag
Spot Favorite: Plazhi Mikri Animated, Naxos Island, Greqi
Vite rrëshqitje në ajër: 9 vjet
Moto: Durimi është çelësi